ΒΕΝΕΤΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 330€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ     09/03/2016    22/03/2016

1η-2η ημέρα: ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ‣ ΕΝ ΠΛΩ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας. Ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτερεύσεις εν πλω.
3η μέρα: ‣ ΒΕΝΕΤΙΑ ‣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Άφιξη το πρωί στη Βενετία. Ακολουθεί ξενάγηση. Μεταφορά με το βαπορέττο στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης. Θα ξεκινήσουμε από το νησί του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 νησάκια που αποτελούν τη Βενετία και συνδέονται από περίπου 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί από τον Ναπολέοντα ως «το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου». Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’ και την ‘Ναπολεόντεια πτέρυγα’, τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες), την έξοχη βυζαντινή βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο παλάτι των Δόγηδων και την γέφυρα των στεναγμών. Χρόνος ελεύθερος, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.(περιοχή)
4η μέρα: ‣ ΒΕΝΕΤΙΑ ‣ ΠΑΝΤΟΒΑ ‣ ΒΕΡΟΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή. Θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη και περιήγηση της Πάντοβα, μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας. Εν συνεχεία μικρή στάση στην όμορφη πόλη της Βερόνα. Περνώντας την επιβλητική κεντρική πύλη του ιστορικού κέντρου της πόλης, θα βρεθούμε στην Πιάτσα Μπρα όπου μας θα δούμε την Ρωμαϊκή Αρένα, το παλάτι Barbieri, το σπίτι της Ιουλιέτας, καθώς και τον τάφο της και φυσικά πολλά υπαίθρια cafes, πιτσαρίες και τρατορίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
5η μέρα: ‣ ΒΕΝΕΤΙΑ ‣ ΕΝ ΠΛΩ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το λιμάνι της Βενετίας Ανκόνα. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ηγουμενίτσα .
6η μέρα: ‣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άφιξη, αποβίβαση και αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό μας. Άφιξη στην πόλη μας.

Περιλαμβάνονται: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Ηγουμενίτσα – Βενετία – Ηγουμενίτσα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ ντουζ • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* – 4 * • Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου) • Εκδρομές, περιηγήσειςξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας • Λιμενικά τέλη • Φ.Π.Α. • Ασφαλιστική κάλυψη.
ΔΕΝ Περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο • Δημοτικοί φόροι • Check point 25 euro ανά άτομο.