ΣΟΦΙΑ-ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 175€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ     11/03/2016    14/03/2016
 Απόκριες…στη Βουλγαρία

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.03.2016.
Αναχώρηση από το Δημαρχειο μας στις 06:45. Δια μέσου συνόρων Προμαχώνα, είσοδος στη Βουλγαρία. για την άγνωστη στους περισσότερους, πόλη του Μλαβγκόεβγκραντ (πρώην Τζουμαγιά). Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη περπατώντας και να γευματίσουμε ατομικά. Συνεχίζουμε γα την «πόλη της Νιότης» πρωτεύουσα ΣΟΦΙΑ. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια.  Απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου εσωτερική πισίνα, σάουνα, fitness, Steam bath & Jacuzzis. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 12.03.2016.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια αναχώρηση για εκδρομή στο πανέμορφο και ξακουστό  χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς στην οροσειρά της Ρίλα. Μετά από μια υπέροχη διαδρομή, άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος εκεί για να απολαύσετε τα  χιόνια ή να κάνετε αγορές στα μικρομάγαζα . Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13.03.2016.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη της Σόφιας όπου θα δούμε: την εκκλησία Αλεξάνδρου Νέφσκι με τους χρυσούς τρούλους, την Μητρόπολη Αγία Σοφία με τις κατακόμβες και την άσβεστη φλόγα στο μνημείο των πεσόντων, τη Ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το θέατρο Ιβάν Βάζοφ, το Κοινοβούλιο, την πύλη της αρχαίας Σέρδικα, τη Ροτόντα Αγίου Γεωργίου και το Αρχαιολογικό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος στην περίφημη παραδοσιακή αγορά του Τσεντράνλι Χανί & γεύμα ατομικά. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ Αποκριάτικο ρεβεγιόν σε παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσιο φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική & διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14.03.2016.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08:30 Επίσκεψη στο μεγαλύτερο και ιστορικό μοναστήρι της Ρίλλας, όπου εδώ ξεκίνησε η Βουλγάρικη αναγέννηση που οδήγησε στην επανάσταση του 1876. Συνεχίζουμε για το Σαντάνσκι, όπου και στάση για φαγητό ατομικά. Αναχώρηση στη συνέχεια για τα σύνορα. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙΜεταφορά με λεωφορείο. Περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται. Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο   DEDEMAN PRINCES SOFIA HOTEL 4 αστέρων. 3 προγεύματα σε μπουφέ, 2 δείπνα στο κέντρο της πολης.. Ασφάλεια επαγγελματικής και Αστικής ευθύνης. Αρχηγό του γραφείου συνοδό. Επίσημο ξεναγό στην ξενάγηση πόλης την Δευτέρα. ΦΠΑ εντός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΕισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ