ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΜΕΛΕΝΙΚΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 59€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ     12/03/2016    25/03/2016

1η ημέρα :ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 
Αναχώρηση στις 07.00 π.μ. από το γραφείο μας στη Θες/νικη για τα σύνορα του Προμαχώνα. Διέλευση συνόρων και σύντομη στάση. Συνεχίζουμε με προορισμό το Σαντάνσκι. Άφιξη στην πόλη και χρόνος ελεύθερος για οικονομικές αγορές στο πλούσιο παζάρι της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερος για βόλτα στον πεζόδρομο και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα :Μονή ΡΙΛΑ & ΣΟΦΙΑ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για ξεκούραση. Για όσους επιθυμούν προαιρετική εκδρομή στο ονομαστό Μοναστήρι της Ρίλλα, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.147 μέτρων. Χρόνος για περιήγηση στο χώρο και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας, φθάνουμε στην Σόφια. Θα δούμε το άγαλμα του Τσάρου ελευθερωτή, τις εκκλησίες της Αγίας Κυριακής, της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα), τον Καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νέφσκι, την Όπερα, και το Θέατρο Ιβάν Βάζωφ. Χρόνος στην αγορά και επιστροφή στο Σαντάσνκι. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα :ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για ξεκούραση. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική εκδρομή στο γραφικό Μέλνικ, το αλλοτινό ελληνικό, Μελένικο. Στην ιστορική κωμόπολη, θα έχετε χρόνο να θαυμάσετε τα παλιά αρχοντικά και τις μικρές οινοποιίες – κελάρια, όπου παράγεται μέχρι και σήμερα το ονομαστό κρασί της περιοχής. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο Σαντάνσκι και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη, με άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

Σημείωση: Στο 2ήμερο πρόγραμμα, παραλείπεται η 2η μέρα (προαιρετική Σόφια).
Περιλαμβάνει: Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Τη διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Επιλεγμένη διατροφή. Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων. Δημοτικούς φόρους.