ΠΗΛΙΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 100€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    12/03/2016      25/03/2016

1η ημέρα: ‣ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ‣ ΧΑΝΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στη Θες/νικη νωρίς το πρωί με προορισμό το Πήλιο. Μαγευτικές εικόνες ξετυλίγονται μπροστά μας περπατώντας τη Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Πηλίου, με πανέμορφη θέα στον Παγασητικό. Μετά τον καφέ μας συνεχίζουμε για την Πορταριά, το παλαιότερο και κυριότερο χωριό του Πηλίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα: ‣ ΧΑΝΙΑ (ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ)
Αναχώρηση για την Τσαγκαράδα, με την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και τον αιωνόβιο πλάτανο στην Αγ. Παρασκευή. Στάση για καφέ, ελεύθεροι για περίπατο και ξεκινάμε για τις Μηλιές. Θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά Πηλιορήτικα αρχοντικά, γεύμα εξ΄ ιδίων και συνεχίζουμε για την πανέμορφη Βυζίτσα. Ακολούθως αναχώρηση για Βόλο στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα: ‣ ΧΑΝΙΑ ‣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ‣ ΛΙΒΑΔΙ ‣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αναχώρηση για Λάρισα, Τύρναβο. Εδώ θα παρακολουθήσουμε ποικίλες καρναβαλίστικες εκδηλώσεις που τις χαρακτηρίζουν έντονες Διονυσιακές επιρροές. Συνεχίζουμε για Λιβάδι ένα ιστορικό χωριό (πατρίδα του Γιωργάκη Ολύμπιου), γεύμα εξ ιδίων και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

Σημείωση: στην αναχώρηση της 25ης Μαρτίου την ημέρα της επιστροφής θα επισκεφτούμε τα Μετέωρα αντί του Τύρναβου – Λιβάδι.
Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας • Πρωινό καθημερινά • Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου • Ασφάλιση αστικής ευθύνης • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.