ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 79€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    12/03/2016    25/03/2016

1η ημέρα :ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΡΑΝΤ 
Αναχώρηση στις 07.00 π.μ. από το γραφείο μας στη Θες/νικη για τα σύνορα στον Προμαχώνα. Διέλευση συνόρων και στάση για καφέ στην γραφική Κρέσνα, μέσα στα στενά του Στρυμόνα. Συνεχίζουμε με προορισμό το Μπλαγκόεβγκραντ. Άφιξη στην πόλη και χρόνος ελεύθερος για οικονομικές αγορές στο πλούσιο παζάρι της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερος για βόλτα στον πεζόδρομο και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα :ΜΟΝΗ ΡΙΛΑ & ΣΟΦΙΑ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για ξεκούραση. Για όσους επιθυμούν προαιρετική εκδρομή στο ονομαστό Μοναστήρι της Ρίλλα, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.147 μέτρων. Χρόνος για περιήγηση στο χώρο και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας, φθάνουμε στην Σόφια. Θα δούμε το άγαλμα του Τσάρου ελευθερωτή, τις εκκλησίες της Αγίας Κυριακής, της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα), τον Καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νέφσκι, την Όπερα, και το Θέατρο Ιβάν Βάζωφ. Χρόνος στην αγορά και επιστροφή στο Μπλαγκόεβγκραντ. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα :ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΡΑΝΤ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην αγορά της πόλης. Αναχώρηση και στάση για αγορές στο Σαντάνσκι. Αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη με άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

Περιλαμβάνει: Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Τη διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Επιλεγμένη διατροφή. Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων. Δημοτικούς φόρους.