ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΜΟΝΟ 520€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  22/04/2016

1η ημέρα > ΠΑΡΙΣΙ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι. Άφιξη και Πανοραμική πε- ριήγηση στην Πλας Βαντόμ, Τροκαντερό, Πύργος του Άιφελ, Αψίδα του Θριάμβου, Πυραμίδες του Λούβρου κ.λπ. Το βράδυ προαιρετική παρακολούθηση σόου στα πε- ρίφημα καμπαρέ «Moulin Rouge», «Lido» κ.λπ.
2η ημέρα > ΠΑΡΙΣΙ(ΛΟΥΒΡΟ-ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ)
Πρωινό και περιήγηση στο ανάκτορο των Βερσαλλιών (παλάτι-κήποι). Αμέσως μετά επισκεπτόμαστε το μουσείο του Λούβρου, όπου επιλεκτικά θαυμάζουμε τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου και την Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν στο Λούβρο είτε να κάνουν νυχτερινό περίπατο στην πόλη.
3η ημέρα > ΟΡΛΕΑΝΗ> ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΓΗΡΑ > ΚΑΣΤΡΑ > ΤΟΥΡ 
Πρόγευμα και άμεση αναχώρηση για την Κοιλάδα του Λίγηρα με τα περίφημα κά- στρα. Μικρή στάση στην Ορλεάνη, όπου γεννήθηκε η Ζαν ντ’ Αρκ. Συνεχίζουμε για το Chambord, το μεγαλύτερο κάστρο της περιοχής, και έπειτα το Chenonceau, χτισμένο πάνω στον Σερ, παραπόταμο του Λίγηρα. Νωρίς το απόγευμα καταλήγουμε στην κο- ντινή πόλη Τουρ για σύντομη βόλτα πεζή. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο.
4η ημέρα > ΤΟΥΡ > ΜΠΟΡΝΤΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Μπορντό. Πρωτεύουσα του Νομού Ζιρόντ, χτισμέ- νη στην όχθη του Γκαρόν. Περιήγηση στο μεγάλο αυτό Γαλλικό λιμάνι. Στο ξακουστό αυτό κέντρο των περίφημων κρασιών «ΜΠΟΡΝΤΩ» θα επισκεφθούμε την «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΕΝΤΙ» στην καρδιά της πόλης με το «ΓΚΡΑΝ ΤΕΑΤΡ» να υψώνεται επιβλητικά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.
5η ημέρα > ΜΠΟΡΝΤΟ> ΤΟΥΛΟΥΖΗ > ΚΑΡΚΑΣΟΝ
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Τουλούζη, έδρα της Airbus. Σύντομη παρα- μονή και περιήγηση στην παλιά πόλη. Συνέχεια για τη γειτονική Καρκασόν. Άφιξη στην οχυρωμένη πόλη-μνημειακό θαύμα της Γαλλίας. Περιήγηση, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο.
6η ημέρα > ΚΑΡΚΑΣΟΝ> ΜΟΝΠΕΛΙΕ> ΑΒΙΝΙΟΝ>ΕΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ > ΝΙΚΑΙΑ
Πρώτος σταθμός της ημέρας το Μονπελιέ. Πανοραμική ξενάγηση και χρόνος για περίπατο. Συνέχεια με τη Μεσαιωνική Αβινιόν, την «πύλη της Προβηγκίας», και έπει- τα με την Εξ αν Προβάνς, «πόλη των νερών». Το απόγευμα αναχώρηση για Νίκαια .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην τελευταία.
7η ημέρα > ΝΙΚΑΙΑ> ΚΑΝΝΕΣ > ΜΟΝΑΚΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση προς τον Νότο. Σύντομη επίσκεψη στις κοσμοπολίτικες Κάννες με την Κρουαζέτ. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στο Πριγκιπάτο του Μονακό και το Μόντε Κάρλο. Απογευματινή ξενάγηση και εξωτερική επίσκεψη στο παλάτι των Γκριμάλντι.
8η ημέρα > ΝΙΚΑΙΑ> ΛΥΩΝ 
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Λυών. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στη Λυών της οποίας το ιστορικό κέντρο έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς με χαρακτηριστική την Ρωμαϊκή αγορά αλλά και την Αναγεννησιακή την οποία και θα επισκεφθούμε.
9η ημέρα > ΛΥΩΝ > ΝΤΙΖΟΝ> ΠΑΡΙΣΙ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ντιζόν. Άφιξη και σύντομη περιήγηση στην πρω- τεύουσα της Βουργουνδίας την Ντιζόν. Θα ξεναγηθούμε στον Καθεδρικός της Ναό , στο Παλάτι του Δούκα της Βουργουνδίας . Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για το Παρίσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
10η ημέρα > ΠΑΡΙΣΙ> ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ > ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια , Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας. Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού. Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία . Πρωινό, Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας. Φ.Π.Α. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 165€. Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία