ΙΩΑΝΝΙΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 90€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ      11/03/2016    12/03/2016     24/03/2016     25/03/2016

1η ημέρα: ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‣ ΑΡΙΣΤΗ ‣ ΠΑΠΙΓΓΟ ‣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στη Θες/νικη νωρίς το πρωί με προορισμό τα Ζαγοροχώρια. Διέλευση από Γιάννενα, άφιξη στην Αρίστη. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Πάπιγγο αφού περάσουμε την γραφική γέφυρα του Βοιδομάτη. Χρόνος ελεύθερος να περιπλανηθούμε στα γραφικά δρομάκια γεύμα. Το απόγευμα αναχωρούμε για τα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα: ‣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Βρέλη. Περιήγηση στην όμορφη πόλη Ιωαννίνων, επίσκεψη στο νησί της Κυρά Φροσίνης ελεύθεροι για καφέ η φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση
3η ημέρα: ‣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ‣ ΛΕΥΚΑΔΑ ‣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ ‣ ΤΖΑΜΑΛΕΣ
Πρωινό και αναχώρηση για την Πόλη της Λευκάδας όπου θα παρακολουθήσετε την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση Φαρομάνητα , λαικό γλέντι , πολύ μουσική και άφθονο ποτό. Στην συνεχεία επιστροφή στα Ιωάννινα για την παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων και το τοπικό έθιμο της Τζαμάλας με τις μεγάλες φωτιές και τον χορό γύρω από αυτές, πίνοντας και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.
4η ημέρα: ‣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ‣ ΜΕΤΣΟΒΟ ‣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ‣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος και αναχώρηση για Μέτσοβο. Ελεύθεροι για περίπατο, στάση για καφέ, γεύμα εξ’ ιδίων και συνεχίζουμε για Καλαμπάκα, Τύρναβο. Παρακολούθηση των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Σημειώση: Στην 3ήμερη εκδρομή η 2η και η 4η ημέρα θα γίνουν την ημέρα της επιστροφής.
Στην αναχώρηση της 25ης Μαρτίου στην 3ήμερη δεν πραγματοποιείτε η 3 ημέρα του προγράμματος και στην 4ήμερη θα γίνει ημερήσια εκδρομή στο Αργυρόκαστρο
Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας • Πρωινό καθημερινά • Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου • Ασφάλιση αστικής ευθύνης • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε αναφέρεται ως προ