ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΧΑΣΚΟΒΟ-ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 110

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ     12/03/2016

 

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Ανατολική Ρωμυλία ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Χάσκοβο, μοναστήρι Μπάτσκοβο & Παμπόροβο

 1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.03.2016.  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από τη Δημαρχειο μας στις 06:15 το πρωί. . Διέλευση από Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Διέλευση των συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Εφοδιασμός με τοπικά νομίσματα LEVA. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, πρώτη στάση στο χωριό Αλεξάντροβο, όπου και επίσκεψη στον περίφημος Θρακικός τάφο. Αναχώρηση για την πόλη του Χάσκοβο. Περιήγηση στην πόλη με επίσκεψη στο κολοσσιαίο άγαλμα της Παναγίας(που έχει μπει στις σελίδες του Guinness). Συνεχίζουμε το δρόμο μας δια μέσου της κοιλάδας του Έβρου για την πόλη της Φιλιππούπολης. Άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης που σήμερα ονομάζεται PLOVDIV. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας LEIPZIG 4* που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και της αγοράς.  Ελεύθερος χρόνος για την αγορά όπου & γεύμα ατομικά. Το απόγευμα βόλτα στο πολυκατάστημα MALL για ψώνια ή για ένα καφέ. Το βράδυ δείπνο  στο ξενοδοχείο μας στις 20,30 με ζωντανή μουσική στη στολισμένη ειδικά για εμάς αίθουσα του εστιατορίου ως αργά το βράδυ. Καλή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 13.03.2016  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00 για ημερήσια εκδρομή. Πρώτη στάση μετά τη διέλευση από τα στενά της Στενήμαχου(Asenovgrad), το Βυζαντινό μοναστήρι του Μπάτσκοβο με την πλούσια ιστορία του. Συνεχίζουμε και δια μέσου Τσεπελάρε άφιξη στο χιονοδρομικό. Το Παμπόροβο βρίσκεται στις πλαγιές της Ροδόπης έχει μέσο υψόμετρο 1300 μέτρα και καλύπτεται από χιόνι για 150 μέρες περίπου το χρόνο. Προσφέρεται ιδανικά για όλα τα χειμερινά σπόρ. Διαθέτει πολλές πίστες που βρίσκονται σε υψόμετρο μεταξύ 1450 και 1926 μέτρα στις βόρειες, ανατολικές και δυτικές πλαγιές της κορυφής Σνεζιάνκα,με τις κύριες διαδρομές να ξεκινούν ακριβώς από την κορυφή. Υπάρχουν 4 διαδρομές για αρχάριους στην ανατολική πλευρά και 3 διαδρομές για Cross Country ski. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ για μια βόλτα μέχρι την τελευταία κορυφή SNEZHANKA (1926m), όπου βρίσκεται και ο Πύργος της Τηλεόρασης, εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας θαυμάζοντας τα χιονισμένα τοπία. Εδώ θα έχουμε χρόνο για γεύμα ατομικά ή ψώνια από τα μικρομάγαζα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Αποκριάτικο ρεβεγιόν εντός του ξενοδοχείου με φολκλορικά προγράμματα, ζωντανή μουσική και κρασί εντός (1/2 φιάλης). Καλή Αποκριά. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ  ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-3-2016
Πρόγευμα και στη συνέχεια επιβίβαση αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση στις 10:00 για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε: Από τον πρώτο λόφο της Ευμολπιάδος πανοραμικά όλη την πόλη. Περιήγηση στην κιστέρνα, το σπίτι λαογραφικό μουσείο του Κοεμτζόγλου, το ναό Αγίου Κων/νου & Ελένης. Επίσης θα δούμε το Φαρμακείο, το σπίτι Μαυρίδη( όπου έζησε και αγάπησε ο Γάλλος ποιητής Λαμαρτίνος), το θέατρο του Μάρκου Αυρηλίου, το Ιμαρέτ τζαμί & το Ρωμαϊκό στάδιο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά  της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά( προτείνουμε την περίφημη αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση μετά το φαγητό και αναχώρηση για την επιστροφή. Στάση στα σύνορα για να πιείτε τον καφέ σας και να κάνετε τα τελευταία ψώνια σας. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν υπερυψωμένα.*Περιηγήσεις, ξεναγήσεις που αναφέρονται.Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης HOTEL LEIPZIG 4****Plus  www.leipzig.bg 10/31 Tripadvisor & 8,3 Bookingcom*Δύο προγεύματα σε μπουφέ.*Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο μας με ζωντανή μουσική ως αναφέρονται, μέχρι πρωίας.*Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.*Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.* ΦΠΑ Εντός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:* Εισόδους μουσείων. * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.
O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ