ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ 3,4 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 110€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ   11/03/2016    12/03/2016     24/03/2016    25/03/2016

1η ημέρα: ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‣ ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στη Θες/νικη νωρίς το πρωί . Στάση για καφέ στον Βόλο και συνεχίζουμε για Αλαμάνα, γεύμα στην Χαλκίδα. Άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα. Περιήγηση στην πόλη. Ακολούθως ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: ‣ ΑΘΗΝΑ ‣ ΜΥΚΗΝΕΣ ‣ ΝΑΥΠΛΙΟ ‣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
Πρωινό και διερχόμενοι από την Μονή Δάφνης (με μοναδικό βυζαντινό ναό του 11ου αιώνα με τα υπέροχα ψηφιδωτά), θα επισκεφτούμε τον Ισθμό της Κορίνθου και το φρούριο της Ακροκορίνθου. Έπειτα θα επισκεφτούμε τις Μυκήνες με τα κυκλώπεια τείχη και το παλάτι του βασιλιά Αγαμέμνονα. Στη συνέχεια μεταφορά στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας τον 19ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό . Θα συνεχίσουμε για το Ιερό του Ασκληπιού ή αλλιώς γνωστό ως το Θέατρο της Επιδαύρου, διάσημο παγκοσμίως για την εξαιρετική ακουστική του. Επιστροφή στην Αθήνα .
3η ημέρα: ‣ ΑΘΗΝΑ ‣ ΠΑΤΡΑ (ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ)
Μετά το πρωινό ξεκινούμε για την Πάτρα, στάση για καφέ στο Λουτράκι και συνεχίζουμε για την Πάτρα όπου θα παρακολουθήσουμε το Πατρινό Καρναβάλι. Πρόκειται για την κυριότερη έκφραση της πολιτιστικής κληρονομιάς, της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα προβλέπει συμμετοχή πολλών αξιόλογων «σχημάτων» δίνοντας έμφαση σε σημαντικά εθνικά και διεθνή γεγονότα, πάντα υπό το βλέμμα της σάτιρας και της Κωμωδίας. Είστε λοιπόν ελεύθεροι για να γνωρίσετε από κοντά και έντονα τις μαγικές στιγμές του Πατρινού καρναβαλιού. Επιστροφή το απόγευμα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα.
4η ημέρα: ‣ ΑΘΗΝΑ ‣ ΘΗΒΑ ‣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και αναχώρηση για Θήβα. Εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις με κύριο θέμα το «βλάχικο γάμο». Γεύμα εξ’ ιδίων και συνεχίζουμε για Λαμία, στάση για καφέ στον Βόλο. Άφιξη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Σημειώσεις: Στην 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 2η μέρα του προγράμματος.
Για την αναχώρηση της 25ης Μαρτίου στην 4ήμερη, την 3η ημέρα θα γίνει η ξενάγηση της Αθήνας και Ακρόπολη. Ενώ στην 3ήμερη θα γίνει την 3η ημέρα
Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας • Πρωινό καθημερινά • Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου • Ασφάλιση αστικής ευθύνης • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.