ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΜΟΝΟ 49€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    13/03/2016    14/03/2016

1n ημέρα: ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ ‣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί. Άφιξη στην Ξάνθη και παρακολούθηση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Ανδριανούπολη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2n ημέρα: ‣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση στην πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Τέμενος Σελιμιγιέ με τους 4 μιναρέδες, που οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας των Οθωμανών στην Κύπρο και αποτελεί το αρτιότερο δημιούργημα του κορυφαίου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν. Από ορισμένα σημεία του φαίνεται ο ποταμός Έβρος και η γέφυρα Σαρατσάνε (1452 μ.X) Aκόμη θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι, δημιούργημα του 16ου αιώνα και που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, το Τέμενος Έσκι Τζαμί του 15ου αιώνα. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη.
Τιμή συμμετοχής 49 € κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό Hotel Sarai 3*

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας • Πρωινό καθημερινά • Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου • Ασφάλιση αστικής ευθύνης • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.