ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΜΟΝΟ 130€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    12/03/2016    25/03/2016

1η ημέρα:ΘΕΣ/ΙΚΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ 
Αναχώρηση από τα γραφεία μας στη Θες/νικη στις 08:00πμ. Μέσω Εγνατίας οδού, και αφού περάσουμε τα Γιάννενα κάνοντας στάσεις για καφέ και γεύμα εξ’ιδιων φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας,που βρίσκεται στην περιοχή της Πρέβεζας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος.
2η ημέρα:ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ- ΠΡΑΜΑΝΤΑ– ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ
Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή με πρώτη  μας στάση σε ένα από τα ορεινά χωριά της Περιοχής την Ροδαυγη. Με την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας περνάμε από την Πλάκα όπου θα δούμε ότι απέμεινε από το στολίδι της περιοχής, το ιστορικό πέτρινο μονότοξο γεφύρι της Πλάκας. Συνεχίζουμε για τα’ Αγναντα στάση για καφέ).Λίγα χιλιόμετρα βορειοτέρα τα Πραμαντα και το σπήλαιο Ανεμότρυπα, με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης λίμνης που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα:ΑΡΤΑ- ΠΕΤΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ- ΑΘΑΜΑΝΙΟ 
Πρόγευμα και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της ορεινής Άρτας, με πρώτη στάση για καφέ στο Πέτα, που έγινε η ιστορική μάχη το 1822, κτισμένο αμφιθεατρικά ατενίζοντας το φράγμα Πουρναριού και  την τεχνητή λίμνη του Αράχθου. Ανηφορίζοντας είναι κτισμένο το Βουλγαρελι με τα αμφιθεατρικά σπίτια, την υπερυψωμένη πλατεία και τις πετρόκτιστες βρύσες «Αρχοντω» και «κρυσταλλώ» με τα τέσσερα και επτά στόματα αντίστοιχα, εξαιρετικό στολίδι-στοιχείο της ταυτότητος του χωριού. Θα επισκεφτούμε και την κόκκινη εκκλησία στον οικισμό Παλαιοχώρι γνωστή και ως Παναγίας Βελας και τη Μονή Αγ. Γεωργίου του 1974. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση & το βραδάκι θα περπατήσουμε στην όμορφη παραλία της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα:ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Πρόγευμα και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στα Ιωάννινα. Προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης στην Παμβώτιδα λίμνη. Το Μέτσοβο μας περιμένει για γεύμα εξ ιδίων, και αγορά τυροκομικών προϊόντων. Στάση για  καφέ καθοδόν. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ημερη εκδρομή, γίνεται αναπροσαρμογή χωρίς να παραληφθεί τίποτα.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: Μεταφορές μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Επιλεγμένη διαμονή. Επιλεγμένη διατροφή. Πρόγραμμα ξεναγήσεων και περιηγήσεων. Συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.