ΣΥΡΟΣ 5,6,9 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 200€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ   ΚΑΘΕ  ΔΕΥΤΕΡΑ  ΚΑΙ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1n ημέρα ‣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγκέντρωση στις 22:00 απο Θεσ/νικη και αναχώρηση για Βόλο, Αλαμάνα, Πειραιά.
2n ημέρα ‣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ‣ ΕΝ ΠΛΩ ‣ ΣΥΡΟΣ
Άφιξη τι πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σύρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με το νησί.
3η – Προτελευταία ημέρα ‣ ΣΥΡΟΣ (Γύρος νησιού)
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην Άνω Σύρο, όπου θα δείτε τη Μητρόπολη των καθολικών (Σαν Τζόρτζιο), καθώς και τα μοναστήρια των Ιησουιτών και των Καπουτσίνων, το σπίτι του Βαμβακάρη, τη συνοικία των καπεταναίων και τα χωριά Γαλυσάς και Φοίνικας. Επίσης, θα θαυμάσετε τον Άγιο Νικόλαο, το θέατρο Απόλλων (μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου), το Δημαρχείο, την Παναγία Καριανή. Παράλληλα, σας προτείνουμε ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές για Τήνο και Μύκονο.
Τελευταία ημέρα ‣ ΣΥΡΟΣ ‣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ‣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Προετοιμασία και το απόγευμα απόπλους για Πειραιά. Άφιξη, τετράωρη παραμονή, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας.

Τι σας προσφέρουμε: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης • Μετακινήσεις με πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Διατροφή (σύμφωνα με την επιλογή σας) • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, πάρκων & αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο