ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ 3,4 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ 89€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    29/04/2016    30/04/2016     05/05/2016      06/05/2016

 1η ημέρα > ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ > ΣΟΦΙΑ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Σαντάνσκι, Μονή Ρίλλας. Επίσκεψη – προσκύνημα στον Ναό και το μουσείο, και αναχώρηση για Σόφια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη.
2η ημέρα > ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) > ΒΙΤΟΣΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια. Θα δούμε τη Βυζαντική Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά Μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βουλή και την Πανεπιστημιούπολη. Αργότερα (καιρού επιτρέποντος) ανάβαση με τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) στο βουνό – πάρκο Βίτοσα με το υπέροχο ορεινό τοπίο και τη φαντασμαγορική θέα στη πόλη της Σόφιας. Το απόγευμα ελεύθεροι στην αγορά της πόλης.
3η ημέρα > ΣΟΦΙΑ > ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ 
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη Φιλιππούπολη, την πόλη που έκτισε ο Βασιλιάς Φίλιππος Β΄. Στην περιήγηση μας θα δούμε την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Λαμαρτίνου, το αρχαίο θέατρο και το λαογραφικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη πόλη. Επιστροφή στη Σόφια το απόγευμα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
4η ημέρα > ΣΟΦΙΑ > ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια και αξιόλογη αγορά της πόλης. Το μεσημέρι αναχώρηση για Σαντάνσκι και σύνορα Προμαχώνα. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα. Στην 3ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η εκδρομή στην Βίτοσα και η ξενάγηση της πόλης θα γίνει την ημέρα της επιστροφής.
Περιλαμβάνονται: Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας ∙ διατροφή ∙ Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας ∙ Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα ∙ Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου ∙ Ασφάλιση αστικής ευθύνης ∙ Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα