ΣΚΟΠΕΛΟΣ 4,5,8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 110€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  ΚΑΘΕ  ΚΥΡΙΑΚΗ  ΚΑΙ  ΤΕΤΑΡΤΗ

1n ημέρα ‣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ‣ ΕΝ ΠΛΩ ‣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Βόλο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σκόπελο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι στην πόλη.
2η – Προτελευταία ημέρα ‣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Ημέρες ελεύθερες για να γνωρίσετε το νησί. Στην πανέμορφη Χώρα θα θαυμάσετε κατάλευκα σπίτια, γραφικές εκκλησίες και φυσικά το βενετσιάνικο κάστρο του Γκίζη (κτίσμα του 13ου αιώνα μ. Χ.). Επιλέξτε την κατάλληλη παραλία για το μπάνιο σας. Απολαύστε την ταβέρνα που προτιμάτε. Χαρείτε τη βραδινή σας διασκέδαση σε ένα από τα πολλά μπαράκια της Χώρας. Παράλληλα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οδικές και θαλάσσιες εκδρομές, στα γειτονικά νησιά.
Τελευταία ημέρα ‣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ‣ ΒΟΛΟΣ ‣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Επιβίβαση το απόγευμα στο πλοίο και απόπλους για Βόλο, απ’ όπου με λεωφορείο συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση επιστροφής από Γλώσσα, η επιβάρυνση καλύπτεται από το γραφείο μας, εφόσον υπάρχει.
Τι σας προσφέρουμε: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης • Μετακινήσεις με πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Διατροφή (σύμφωνα με την επιλογή σας) • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο