ΣΚΙΑΘΟΣ 4,5,6,8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 120€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  ΚΑΘΕ  ΚΥΡΙΑΚΗ  ΚΑΙ  ΤΕΤΑΡΤΗ

1n ημέρα ‣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ‣ ΕΝ ΠΛΩ ‣ ΣΚΙΑΘΟΣ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Βόλο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σκιάθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι στην πόλη.
2η – Προτελευταία ημέρα ‣ ΣΚΙΑΘΟΣ
Μέρες ελεύθερες για να γνωρίσετε το νησί. Επισκεφθείτε το σπίτι του Παπαδιαμάντη που έχει διατηρηθεί όπως ήταν, όταν εκείνος πέθανε το 1911. Κάντε έναν κοντινό περίπατο στη μικρή χερσόνησο Μπούρτζι, που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι και που στην είσοδό της βρίσκεται η προτομή του Παπαδιαμάντη. Εδώ υπάρχουν ερείπια από το Ενετικό κάστρο, καθώς και το παλιό σχολείο του νησιού. Επιλέξτε την κατάλληλη παραλία για το μπάνιο σας. Απολαύστε την ταβέρνα που προτιμάτε. Χαρείτε τη βραδινή σας διασκέδαση σε ένα από τα πολλά μπαράκια της Χώρας. Παράλληλα μπορείτε να πραγματοποιήσετε οδικές και θαλάσσιες εκδρομές στα γειτονικά νησιά.
Τελευταία ημέρα ‣ ΣΚΙΑΘΟΣ ‣ ΒΟΛΟΣ ‣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Επιβίβαση το απόγευμα στο πλοίο και απόπλους για Βόλο, απ’ όπου με λεωφορείο συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη. Άφιξη το βράδυ.

Τι σας προσφέρουμε: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης • Μετακινήσεις με πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Διατροφή (σύμφωνα με την επιλογή σας) • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο