ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 100€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ     12/03/2016      25/03/2016

1η μέρα  :ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ
Συγκέντρωση στο γραφείο μας στη Θες/νικη και στις 07:00 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζουμε κατεβαίνοντας τον Λούρο ποταμό προς το Χάνι Τερόβου, στάση για  γεύμα εξ’ίδίων. Άφιξη στην περιοχή της Πρέβεζας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η μέρα  :ΝΥΔΡΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα, επίσκεψη και προσκύνημα στην Μονή της Παναγίας Φανερωμένης, με το σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο . Αναχώρηση για το Νυδρί της Λευκάδας. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη  (Πριγκιπόνησα) και άφιξη στο καταπράσινο νησί του Οδυσσέα την Ιθάκη (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες), όπου θα έχουμε χρόνο για γνωριμία με το όμορφο νησί. Συνεχίζουμε για την Κεφαλονιά στο γραφικό Φισκάρδο, χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η μέρα :ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΑΡΓΑ – ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο. Επίσκεψη και περιήγηση στο Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας .Συνεχίζουμε  για την γραφική, νησιωτική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στην πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην  Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ’ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας . Τις εκδρομές και  περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα . Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχεί. Ημιδιατροφή. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.