ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΜΝΟ 380€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ     11/03/2016    24/03/2016

1η ημέρα: ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‣ ΠΡΑΓΑ/ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ‣ BΙΕΝΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα/Μπρατισλάβα . Στην συνέχεια μεταφορά στην Βιέννη. Άφιξη και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, για να γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το επιβλητικό Κοινοβούλιο, το καλαίσθητο Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, τη Φωτίφ Κίρχε, και τόσα άλλα, μπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια και μνημεία. Ακολούθως θα καταλήξουμε στον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση.
2η ημέρα: ‣ ΒΙΕΝΝΗ ‣ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ ‣ ΠΡΑΓΑ
Μετά το πρωινό ξεκινάμε την ξενάγηση μας στη Βιέννη, όπου θα θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σενμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για την Πράγα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία
με την πόλη.
3η ημέρα: ‣ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ‣ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗΣ)
Πρωινό και αναχώρηση για Πράγα.. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση της παλιάς πόλης. Θα δούμε την πλατεία της Παλιάς Πόλης. Θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (staromestske namesti), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της Πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Μέγαρο Φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στην πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, στολισμένη με 30 αγάλματα αγίων . έπειτα θα συνεχίσουμε με την ξενάγηση μας στην Καστρούπολη και το Κάστρο – μεταξύ άλλων θα δούμε το μοναστήρι Στραχόβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή της Πράγας, το Προεδρικό μέγαρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, το ναό του Αγίου Νικολάου κ.α. Μετά το τέλος της ξενάγησης σας προτείνουμε να επιβιβαστείτε από την όχθη της «Μικρής Πλευράς» σε καραβάκι όπου θα ακολουθήσει προαιρετική δίωρη κρουαζιέρα με γεύμα. Το βράδυ προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου.
4η ημέρα: ‣ ΠΡΑΓΑ ‣ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) ‣ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και αναχώρηση και ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβι Βάρι, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια. Μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.
Περιλαμβάνονται:Αεροπορικά εισιτήρια • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ανάλογα με την επιλογή σας • Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας• Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας • Φ.Π.Α. • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
ΔΕΝ Περιλαμβάνονται:
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό • Είσοδοι σε μουσεία και πάρκα, τρένα • Κρουαζιέρες • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων.