ΠΑΡΙΣΙ-ΠΟΛΗ ΦΩΤΟΣ 5,6 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟ 470€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ      10/03/2016     23/03/2016     24/03/2016

1η ημέρα: ‣ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟλΗΣ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Άφιξη και ξεκινάμε τη ξενάγηση πόλης. Θα ξεκινήσουμε με την Παναγία των Παρισίων, θα συνεχίσουμε με το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, Ακολούθως θα θαυμάσουμε τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’ , τον Πύργο του Άιφελ, τον οποίο θα αποθανατίσουμε από το Τροκαντερό. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας στη βόρεια πλέον όχθη του ποταμού θα θαυμάσουμε την Αψίδα του θριάμβου , και την πολυτραγουδισμένη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Όπερα Γκαρνιέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε ένα νυχτερινό γύρο πόλης .
2η ημέρα: ‣ ΠΑΡΙΣΙ ‣ ΛΟΥΒΡΟ ‣ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ ‣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ
Πρωινό. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα ανάκτορα των Βερσαλλιών Θα θαυμάσουμε την Αίθουσα των Κατόπτρων όπου υπογράφηκε η συνθήκη των Βερσαλλιών. Επιστροφή στο Παρίσι και θα απολαύσουμε (προαιρετικά) μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα.
3n μέρα: ‣ ΠΑΡΙΣΙ ‣ DISNEYLAND
Πρωινό. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη χώρα του παραμυθιού, την εξωπραγματική Disneyland. Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας απολαμβάνοντας τα χρώματα και τις φιγούρες
που μας μεγάλωσαν. Αργά το απόγευμα αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
4η ημέρα: ‣ ΠΑΡΙΣ ‣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ ‣ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ ‣ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ (QUARTIER LATIN)
Μετά το πρωινό μας σας προτείνουμε θα γνωρίσετε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης , την Πλατεία της Βαστίλης. Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τον επαναστατημένο λαό του Παρισιού στις 14 Ιουλίου 1789. Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί που περικλείει την πλατεία Βοζ με το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ και θα καταλήξουμε στην συνοικία των Λατίνων.
5n μέρα: ΠΑΡΙΣΙ ‣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για το βορειοδυτικό άκρο της Γαλλίας, τη Νορμανδία. Πρώτος σταθμός μας η πόλη της Ντοβίλ και στη συνέχεια η Τρουβίλ, δύο από τις πιο διάσημες παραλιακές πόλεις και από τα πιο γνωστά παραθεριστικά κέντρα στη Μάγχη. Συνεχίζοντας, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, θα φθάσουμε στην Ονφλέρ, γνωστή σαν Ανθισμένη Πόλη. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.
6n ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ ‣ ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΝΤΙΓΥ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) ‣ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και αναχώρηση για το Κάστρο Σαντιγύ. Κτισμένο μέσα σε ένα μεγάλο δάσος και περιτριγυρισμένο από λίμνη και τάφρο, κάνει τον επισκέπτη να νιώθει ότι βρίσκεται στον 18ο αιώνα. Στην συνέ
χεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Στην 5ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 4η ημέρα του προγράμματος .

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια , Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας. Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού. Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία . Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας. Φ.Π.Α. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 60€. Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία