ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ-ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ-ΚΑΠΡΙ ΟΔΙΚΩΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ 390€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ     28/04/2016

1η ημέρα > ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ 
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για τo Μπάρι. Διασκέδαση στους πολυτελείς χώρους του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η ημέρα > ΜΠΑΡΙ > ΠΟΜΠΗΙΑ > ΣΑΛΕΡΝΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ)
Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Μπάρι και αναχώρηση για την νεκρόπολη της Πομπηίας, όπου θα δούμε το περιμετρικό τείχος, το φόρουμ, την πόρτα Μαρίνα, την έπαυλη των Βέτρι, το Ναό του Απόλλωνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο της Πομπηίας και τις χαρακτηριστικές τοιχογραφίες του 1ου αιώνα π.Χ. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Σαλέρνο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στην πανέμορφη πόλη.
3η ημέρα > ΣΑΛΕΡΝΟ > ΝΑΠΟΛΙ > ΡΙΒΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ > ΠΟΖΙΤΑΝΟ > ΑΜΑΛΦΙ (ΡΑΒΕΛΛΟ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Νότου, τη Νάπολι. Άφιξη και θα περιηγηθούμε, μεταξύ άλλων, στην παλιά πόλη όπου έχουν κτισθεί περισσότερες από 300 εκκλησίες, οχυρά και ανάκτορα, τα τρία κάστρα που βρίσκονται στο κέντρο της, μαζί και ο μπαρόκ οβελίσκος της Immacolata του 18oυ αιώνα και το λιμάνι της που σφύζει από ζωή. Αργότερα, κατευθυνόμαστε προς το Ποζιτάνο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στα στενά δρομάκια, αγορές στα πολυάριθμα τουριστικά μαγαζιά και φωτογραφίες. Αργότερα, αναχώρηση για Αμάλφι, τη μεγαλύτερη πόλη της ακτής και ταυτόχρονα διάσημο θέρετρο. Προτού το κατακτήσει ο Ρογήρος της Νεάπολης το 1131, αποτελούσε σημαντική ναυτική δύναμη. Θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας για να δούμε τον Καθεδρικό Ναό, κτίσμα του 9ου αιώνα με πρόσοψη του 13ου που συνδυάζει αραβικά, βυζαντινά και γοτθικά στοιχεία. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το Ραβέλλο με την καλύτερη θέα της περιοχής και ειδικότερα τους κήπους της Βίλα Τσιμπρόνε και της Βίλα Ρούφολο και τον Καθεδρικό ναό με τις θύρες του 11ου αιώνα που φιλοτεχνήθηκαν από τον Μπαριζάνο ντα Τράνι το 1179. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
4η ημέρα > ΣΑΛΕΡΝΟ > ΚΑΠΡΙ > ΣΑΛΕΡΝΟ
Πρωινό και στη συνέχεια, αναχώρηση για το μαγευτικό νησί του Κάπρι (εισιτήρια εξ ιδίων). Άφιξη και περιήγηση του πανέμορφου νησιού. Θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Άννας, την έπαυλη Iovis, την έπαυλη του Τιβέριου, από το άκρο της οποίας ο αυτοκράτορας κατακρήμνιζε τους εχθρούς του , την κατοικία του συγγραφέα Κούρτσιο Μαλαπάρτε, εξαιρετικό δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής που η αυλή της με τα 400 σκαλιά καταλήγει στη θάλασσα. Οι σκάλες στο Κάπρι είναι ονομαστές, με προεξάρχουσα τη Scala Fenicia, που αποτελούσε άλλοτε τη μοναδική οδό επικοινωνίας του Κάπρι με το Ανακάπρι, το δεύτερο οικισμό του νησιού. Χρόνος ελεύθερος και αργότερα επιστροφή στο Σαλέρνο.
5η ημέρα > ΣΑΛΕΡΝΟ > ΜΠΑΡΙ (SHOPPING) – ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό και αναχώρηση για το Μπάρι. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε τη βόλτα σας στα καταστήματα της πόλης και τα απολαύσετε τον καφέ σας. Αργότερα, επιβίβαση στο πλοίο. Χαρείτε τις ανέσεις του έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Διανυκτέρευση εν πλω.
6η ημέρα ΓΗΟΥΜΕΝΙΤΣΑ > ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άφιξη, αποβίβαση και αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό μας. Επιστροφή στην πόλη μας γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Περιλαμβάνονται: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Ηγουμενίτσα – Μπάρι – Ηγουμενίτσα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ ντουζ • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία • Πρωινό σε μπουφέ και δείπνο καθημερινά (εκτός πλοίου) • Εκδρομές, περιηγήσεις-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας • Λιμενικά τέλη • Φ.Π.Α. • Ασφαλιστική κάλυψη.
Δεν Περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο • Δημοτικοί φόροι • Check point 20 euro ανά άτομο.