ΜΙΛΑΝΟ-SHOPPING 4,5 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟ 290€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    13/03/2016    26/03/2016

1n ημέρα: ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‣ ΜΙΛΑΝΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη ημέρα για πρώτη γνωριμία με την πόλη .
2n ημέρα: ‣ ΜΙΛΑΝΟ ‣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας. Θα επισκεφθούμε το Ντουόμο, τη Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, την περίφημη όπερα Σκάλα, το κάστρο Σφορτσέσκο, την βενετσιάνικη γειτονιά και άλλα σημαντικά μνημεία.
3n ημέρα: ‣ ΜΙΛΑΝΟ ‣ SHOPPING ΣΤΟ OUTLET SERRAVALLE
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να επισκεφθείτε την φημισμένη αγορά της πόλης του Μιλάνου, για shopping therapy. Επισκεφτείτε το πασίγνωστο stock outlet Serravalle (www.serravalle.mcarthurglen.it) που προσφέρει μια τεράστια συλλογή από ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, αθλητικά, παιδικά και είδη οικιακής χρήσης, με αρκετά μειωμένες τιμές. Εκμεταλλευτείτε το καθημερινό δρομολόγιο με πούλμαν από το κέντρο του Μιλάνου στις 10.00 το πρωί (σημείο συνάντησης Foro Bonaparte ΜΜ1 Cairoli-ΜΜ2 Lanza, Piazza Castello) επιστρέφοντας πάλι στο ίδιο σημείο στο Μιλάνο στις 18.30 μμ.
4n ημέρα: ‣ ΜΙΛΑΝΟ ΚΟΜΟ ‣ ΛΟΥΓΚΑΝΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
Πρόγευμα αναχώρηση για εκδρομή στο μαγευτικό Κόμο, χτισμένο πάνω στην ομώνυμη λίμνη, θα περπατήσουμε και θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για μια κρουαζιέρα στη λίμνη (έξοδα ατομικά). Στην συνέχεια πέρασμα στην Ελβετία στο Λουγκάνο πάνω στην ομώνυμη λίμνη, περιήγηση της πόλης. Επιστροφή στο Μιλάνο νωρίς το βράδυ.
5n ημέρα: ‣ ΜΙΛΑΝΟ ‣ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής

Σημειώσεις: Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα του προγράμματος.
Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο ανάλογα με την επιλογή σας • Πρωινό μπουφέ καθημερινά • Μεταφορές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Φ.Π.Α. • Ασφάλεια ταξιδίου (αστικής ευθύνης).
ΔΕΝ Περιλαμβάνονται: Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό • Είσοδοι σε μουσεία και πάρκα, Δημοτικοί φόροι Ξενοδοχείων • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 45€.