ΛΗΜΝΟΣ 5,6,8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 250€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  ΚΑΘΕ  ΤΡΙΤΗ  ΚΑΙ  ΤΕΤΑΡΤΗ

1n ημέρα ‣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για Καβάλα. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Λήμνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με το νησί.
2η – Προτελευταία ημέρα ‣ ΛΗΜΝΟΣ
Μέρες ελεύθερες στη διάθεση των εκδρομέων για να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού και τη μοναδική τοπική φιλοξενία. Περάστε μια μέρα στην πρωτεύουσα, την Μύρινα. Περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης και θαυμάστε τα πέτρινα αρχοντικά που θα ξεπροβάλλουν μπροστά σας. Κάντε μια στάση στο Αρχαιολογικό μουσείο της Πόλης το οποίο έχουν φτιάξει οι Ιταλοί. Είναι ένα από τα ωραιότερα μουσεία που θα έχετε δει ποτέ. Πάνω από την γραφική πόλη σας περιμένει το Βυζαντινό Κάστρο που χτίστηκε από τον Ανδρόνικο Α’ Κομνηνό. Επισκεφθείτε το και μπορεί να συναντήσετε και κανένα ελάφι αφού το Κάστρο αποτελεί εδώ και χρόνια πολύτιμο καταφύγιο τους. Οι παραλίες της Λήμνου είναι ασφαλείς, αφού οι περισσότερες είναι οργανωμένες και δεν κρύβουν εκπλήξεις στο βάθος τους. Η πρόσβαση σε όλες τις παραλίες είναι εύκολη. Μερικές από αυτές είναι οι Άη-Γιάννης, Αυλώνας, Γομάτι, Κέρος, Κότσινας Νεβγάτης ή Ζεματάς, Πλατύ, Ρηχά Νερά.
Τελευταία ημέρα ‣ ΛΗΜΝΟΣ ‣ ΚΑΒΑΛΑ ‣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Προετοιμασία και απόπλους για Καβάλα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας.

Τι σας προσφέρουμε: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης • Μετακινήσεις με πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Διατροφή (σύμφωνα με την επιλογή σας) • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο