ΚΕΡΚΥΡΑ 3,4 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 120€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    12/03/2016     25/03/2016

1η ημέρα:ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στη Θες/νικη  ώρα 07.00 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Βέροιας, Γρεβενών ( στάση για καφέ ),  Ιωαννίνων. Άφιξη  στην Ηγουμενίτσα επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και αφού γευματίσουμε καθοδόν εξ ιδίων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ:Μ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ– ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ– ΚΑΝΟΝΙ- ΜΟΝ ΡΕΠΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Μ. Βλαχέρνας  από όπου παίρνουμε το καραβάκι για το Ποντικονήσι και την Μ. Παντοκράτορα. Επιστρέφοντας ανεβαίνουμε στο Κανόνι από όπου έχουμε μια πανοραμική θέα της λιμνοθάλασσας Χαλκιοπουλου και το Πέραμα .Σειρά έχει το ανάκτορο του Μον Ρεπό  που λειτουργεί πλέον σαν μουσείο (προαιρετική επίσκεψη ) και περίπατος στους καταπράσινους κήπους του. Συνεχίζοντας κάνουμε μια σύντομη στάση στην πόλη της Κέρκυρας και αναχωρούμε για μια από της ωραιότερες παραλίες της βορειοανατολικής πλευράς του νησιού ,το Μπαπμπατι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων .Επιστροφή στο ξενοδοχείο Δείπνο. Διανυκτέρευση
3η ημέρα:ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Γαστούρι ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ (ξενάγηση). Συνεχίζουμε για Μπενίτσες (προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Θαλασσής).Περνώντας από Μωραϊτικα θα καταλήξουμε στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων, μια υπέροχη παραλία νοτιοανατολικά του νησιού για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ξεκούραση. Το απόγευμα θα το αφιερώσουμε στην πόλη της Κέρκυρας. Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων την Σπιανάδα θα επισκεφτούμε το παλιό φρούριο ,το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου(Σινοιαπωνικό μουσείο),το περίφημο «Λιστών» και τον καθεδρικό ναό του πολιούχου της πόλης Αγ. Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος  για βόλτα και καφέ  στο Καμπιελο (παλιά πόλη) και τα παραδοσιακά καντούνια. Δείπνο , διανυκτέρευση.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό.Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Διατροφή.Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα .Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.