ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΑΓΙΑΔΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 110€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/03/2016

Το τριώδιο στα Γιάννενα του χθες… Τζιαμάλες & Γαϊτανάκι !!!

1η ΜΕΡΑ: Αλεξανδρούπολη – Μέτσοβο- Ιωάννινα
Αναχώρηση  από τη Δημαρχειο μας στης  06:45 Με ενδιάμεση στάση για καφέ στην διαδρομή μας, άφιξη στο Μέτσοβο, όπου και φαγητό ατομικά. Άφιξη στα Γιάννενα, στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε στο κέντρο της πόλης. Επίσκεψη στην Λίμνη Παμβώτιδα, χρόνος ελεύθερος μέσα στο νησάκι της Λίμνης για να περιηγηθούμε στο μουσείο. Ελεύθερο βράδυ για βόλτα στα μαγαζιά της πόλης που σφύζουν από ζωή. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ: Ηγουμενίτσα-Μονή Γηρομερίου- Σαγιάδα.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την  ιστορική Βυζαντινή Μονή Γηρομερίου που αποτελεί, αναμφισβήτητα, από τα πιο ξακουστά και μάλιστα σε λειτουργία μοναστήρια της περιφέρειας της Ηπείρου. Χρονολογείται γύρω στο 1.300 (εποχή του Δεσποτάτου της Ηπείρου) και είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε τα μεζεδάκια στην παραλία της Σαγιάδας που διαθέτει και ιαματικά λασπόλουτρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ αρχίζουν οι «Τζαμάλες»…το άναμμα της μεγάλης φωτιάς που συμμετέχουν όλοι για να μη σβήσει γιατί μαζί με τη φωτιά θεριεύουν και οι διασκεδάσεις των ανθρώπων και των μεταμφιεστών με τις αλλόκοτες στολές. Διασκέδαση ως το πρωί στο έθιμο αυτό με ζουρνάδες, νταούλια και κλαρίνα γύρω από τις φωτιές…μέχρι τελικής πτώσεως. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ: Γιάννενα-Ζαγοροχώρια– Επιστροφή
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στα Ζαγοροχώρια. Από τη θέση Ιξιά από ψηλά θα θαυμάσουμε το φαράγγι του Βίκου. Επίσκεψη στην Μονή Αγ. Παρασκευής και καφέ στο Μονοδένδρι.Επιστροφή στα Γιάννενα για τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας. Συνεχίζουμε για τον δρόμο της επιστροφή, μέσο Βέροιας, στάση για τον απογευματινό καφέ. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

 

Περιλαμβάνονται:Μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. Δύο διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο PALLADION 3* στο κέντρο της πόλης. Δύο προγεύματα σε μπουφέ. Αρχηγό συνοδό εκδρομής. Ασφάλεια Ατομικής & Αστικής Ευθύνης. Φ.Π.Α Εντός.
Δεν περιλαμβάνονται:Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. Εισόδους μουσείων. Ότι δεν αναφέρεται ρητά

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ