ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 55€

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20/03/2016

Κοζάνη, Σέρβια, Αιανή, χιονοδρομικό Βασιλίτσας

1η Μέρα 20.02.2016. ΣΑΒΒΑΤΟ.
Αναχώρηση το πρωί στις 07.50 απο τη Δημαρχειο μασ. Στάση για  καφέ στην Μουσθένη στο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ. Συνεχίζουμε για τη Βέροια και στη συνέχεια για την τεχνητή λίμνη Πολυφύτου στον ποταμό Αλιάκμονα. Στάση για ατομικό φαγητό στη Νεράιδα, από όπου θα έχουμε μια υπέροχη θέα στην ομορφιά της λίμνης. Μετά το φαγητό θα επισκεφτούμε τα Σέρβια με τις Βυζαντινές εκκλησιές. Στάση για επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Αιανής με τα ανεκτίμητα εκθέματα.  Αναχώρηση για Κοζάνη. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για  βόλτα  στην πόλη. Δείπνο ατομικά, διανυκτέρευση.
2η Μέρα 21.02.2016.ΚΥΡΙΑΚΗ.
Μετά το πρωινό μας γεύμα θα ξεκινήσουμε για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Εδώ  σε υψόμετρο 1.788-2.060, λειτουργεί το κέντρο μέχρι σήμερα μεταφέροντας 800 χιονοδρόμους την ώρα. Επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα του κέντρου είναι η μεγάλη διάρκεια του χιονιού που κρατάει από τον Νοέμβριο μέχρι την άνοιξη, καθώς και η μεγάλη ποικιλία στις πίστες. Ελεύθερος χρόνος.
Επιστροφή στη συνέχεια με στάση καθ’ οδόν.  Άφιξη στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν υπερυψωμένο.*  Μία διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρόγευμα στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ 2* 8,6 βαθμοί, στην Κοζάνη. *Αρχηγό του γραφείου συνοδό. Ασφάλεια Ατομικής & Αστικής Ευθύνης.* ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:Έξτρα φαγητά & ποτά.* Εισόδους μουσείων. * Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.