ΑΠΟΚΡΙΑ “ΜΠΟΥΛΕΣ” ΝΑΟΥΣΑ-“ΜΠΟΥΡΑΝΙ” ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 115€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ   12/03/2016     14/03/2016

Παναγία Σουμελά & Βέροια
1η μέρα .Σάββατο 12 Μαρτίου 2016:
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τη Δημαρχειο μας στις 06:45. Στάση στη Μουσθένη(ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ) για καφέ. Συνεχίζουμε προς τη πόλη της Βέροιας και από εκεί πάμε στο πανέμορφο Βέρμιο και το επιβλητικό μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, όπου και ο νέος δεύτερος τόπος προσκυνήματος των απανταχού Ποντίων.Προσκύνημα και γεύμα ατομικά εδώ.Συνεχίζουμε για την παραλία Κατερίνης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος στην παραλία Κατερίνης. Δείπνο σε ανοιχτό μπουφέ με μουσική DJ για διασκέδαση & χορό.Διανυκτέρευση.
2η μέρα. Κυριακή 13 Μαρτίου 2016:
Πρωινό και αναχώρηση κατά τις 09:00 για την Βέροια, όπου και στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την Νάουσα, πόλη με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά λόγω του Αραπίτσα ποταμού που τη διασχίζει. Παρακολούθηση της αποκριάτικης παρέλασης που ξεκινάει από το παραδοσιακό κτήριο Ομίλου «Γενίτσαροι και Μπούλες», πρώην σησαμοτριβείο «Μάκη» ως την πλατεία Αλωνίων. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Το  βράδυ δείπνο σε ανοιχτό μπουφέ με μουσική DJ. Καλή διασκέδαση! Διανυκτέρευση.
3η μέρα. Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016:
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και  αναχωρούμε στη συνέχεια με το πούλμαν για την πόλη του Τιρνάβου. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με το “μπουρανί” της Καθαρής Δευτέρας, τη μοναδική αυτή διονυσιακή γιορτή, αφιερωμένη στη γονιμότητα της γης. Αναπόσπαστο αξεσουάρ των καρναβαλιστών είναι ο φαλλός, τον οποίο στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων βλέπει κανείς στην πόλη σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Το πρόγραμμα αρχίζει από το «μπουρανί» στον προφήτη Ηλία  και αναβίωση εθίμων στην κεντρική πλατεία από τον πολιτιστικό σύλλογο. Tο απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ.            

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΜεταφορά με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο με έμπειρο οδηγό.2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN RESORT 4*****+ στην παραλία ΚατερίνηςΠοτό καλωσορίσματος & Ημιδιατροφή (2 πρωινά σε μπουφέ & 2 δείπνα σε μπουφέ μετά μουσικής (ΡΕΒΕΓΙΟΝ)Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.Αρχηγό – συνοδό του συλλόγου.Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης & ΦΠΑ εντός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΕισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.