ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΜΟΝΟ 49€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ    12/03/2016    13/03/2016

1n ημέρα: ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ‣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας στη Θες/νικη νωρίς το πρωί. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στα σύνορα , έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα. Άφιξη στην Ανδριανούπολη. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Τέμενος Σελιμιγιέ με τους 4 μιναρέδες, που οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας των Οθωμανών στην Κύπρο και αποτελεί το αρτιότερο δημιούργημα του κορυφαίου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν. Από ορισμένα σημεία του φαίνεται ο ποταμός Έβρος και η γέφυρα Σαρατσάνε (1452 μ.X) Aκόμη θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι, δημιούργημα του 16ου αιώνα και που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, το Τέμενος Έσκι Τζαμί του 15ου αιώνα. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στο Καπαλί Τσαρσί της Ανδριανούπολης , να γευτείτε τα παραδοσιακά εδέσματα, να απολαύσετε το παραδοσιακό Χαμάμ ή ακόμη να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο MARGI. Διανυκτέρευση.
2n ημέρα: ‣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ‣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ ‣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Ξάνθη και την παρακολούθηση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας • Πρωινό καθημερινά • Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου • Ασφάλιση αστικής ευθύνης • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.